EXPERTS EN MANTENIR LA SALUBRITAT I LA SEGURETAT D'ESPAIS

ELS NOSTRES SERVEIS


Més de 30 anys d'experiència


EMCI Grup Andorra disposa d'una dilatada trajectòria en el sector de la neteja i manteniment de conductes que avala la nostra capacitat per trobar solucions adaptades a les necessitats de cada client en particular per mantenir un estat óptim de tota mena de conductes de ventilació.

emci grup andorra limpieza chimeneas calderas extraccion humos

DESGREIXATGE I DESINFECCIÓ D'EXTRACTORS DE FUMS


EMCI Grup Andorra vetlla per la bona salut dels teus clients i treballadors mantenint els  conductes de ventilació i extracció de fums del teu local comercial,en perfecte estat. Garantint una eficiència màxima de la seva funció evitant l'acumulació de greix a les seves superfícies.

Recomanable 1 o 2 vegades l'any.

emci grup andorra desengrasado profesional cocina industrial

MANTENIMENT DE XEMENEIES

El manteniment dels conductes de xemeneies de manera periòdica (1 vegada per any) és una part fonamental per garantir la seguretat a la teva llar i gaudir de la cobertura de l'assegurança contractada.

Evita ensurts amb els serveis de EMCI Grup Andorra i gaudeix d'un ambient preparat per a la rigidesa de l'hivern, sense por de patir l'incendi del conducte de ventilació a causa de l'acumulació de sutge al seu interior. 

emci grup video inspeccion conductos andorra
emci grup mantenimiento chimeneas manteniment xemeneies

VIDEO INSPECCIÓ

DE CONDUCTES EMCI Grup et proporciona el servei de video inspecció de conductes per facilitar en temps real la revisió de qualsevol conducte de ventilació aconseguint un diagnòstic precís de les condicions del seu interior, verificar el seu bon estat o resoldre qualsevol desperfecte o falla amb garanties.


NETEJA DE CONDUCTES

DE CALDERES


EMCI Grup t'ofereix serveis de neteja dels conductes de la teva caldera amb l'objectiu de garantir el bon funcionament de la instal·lació i prevenir perillosos accidents en un entorn que acull el que més t'importa.

Gaudeix dels teus espais amb confiança.


SISTEMES DE TRACTAMENT D'OLORS

Les olors persistents tenen el seu origen en la degradació de les materies biològiques que s'acumulen de forma natural en conductes i dipòsits. EMCI Grup disposa dels coneixements i experiència necessaris per alliberar els teus espais d'aquesta desagradable conseqüència d'un manteniment deficient d'aquests equipaments.

MANTENIMENT DE CONDUCTES D'AIRE CONDICIONAT I VENTILACIÓ

Els conductes d'aire condiccionat o ventilació poden convertir-se en zones productores de contaminació de l'aire dels teus espais. Un manteniment periòdic d'aquesta mena d'instal·lacions manté la higiene de l'aire que respires.

emci grup limpieza conductos calderas andorra
emci grup limpieza mantenimiento conductos ventilacion andorra
emci grup andorra tratamiento olores persistentes
EMCI GRUP