PROFESSIONALS DE LA HIGIENE DE SUPERFÍCIES I CONDUCTES

Què sabem fer?


Vetllar per la teva seguretat


EMCI Grup Andorra posa al teu abast un equip de professionals experimentats en la neteja, desinfecció i manteniment de conductes de ventilació i fum, avantçant-nos als ensurts que pot originar un manteniment deficient d'aquests elements tant necessaris per mantenir la salubritat de l'aire que respires, evacuant les substàncies pernicioses per a la salut que s'acumulen a l'aire d'espais i a les superfícies de campanes extractores, així com a l'interior dels conductes.

Una revisió periòdica d'aquests elements pot posar de manifest qualsevol deficiència abans què sigui massa tard, evitant incendis que poden destruïr el teu negoci o llar, causant un perjudici econòmic i emocional sense precedents.

Gestos tant senzills com una trucada a EMCI Grup Andorra poden protegir la continuitat del benestar de la teva família o mantenir la funcionalitat i prestigi del teu negoci.

A més EMCI Grup Andorra també t'ofereix serveis relacionats amb el tractament de les olors desagradables persistents que poden suposar un greu inconvenient per l'habitabilitat i ús de qualsevol espai, ja sigui una llar, un negoci, oficina o institució.

EMCI Group Andorra compta amb professionals i recursos d'avantguarda per visualitzar l'interior dels conductes en temps real que permeten trobar la millor solució per solventar qualsevol desperfecte, defecte o obstrucció que impedeixi el correcte funcionament dels equips de ventilació,mantenint la fluidesa de l'aire als teus espais.

Si vols prevenir un problema d'aquesta mena o ja el tens EMCI Grup és la teva solució!

emci grup andorra neteja conductes
OBJETIC

Video inspeccions


EMCI Griup Andorra disposa d'equips de video inspecció per revisar en temps real l'estat dels teus conductes, recurs que facilita el reconeixement de qualsevol desperfecte o obstàcle al seu interior i la resolució del problema per part dels nostres professionals.

El nostre equip


L'equip d'EMCI Grup és a la teva disposició per atendre el teu encàrrec oferin-te els seus coneixements en materia de revisió, neteja i prevenció de riscos en conductes d'extracció de fums i ventilació, vídeo inspeccions, neteja de conductes de calderes i tractament d'olors. Encantats de ser al teu servei.

EMCI GRUP